Verhaaltjestijd Winnaars!

Het is tijd om de winnaars van verhaaltjestijd bekend te maken! Het was weer tijd om herinneringen naar boven te halen en misschien hebben jullie weer eens naar jullie favoriete film gekeken!

Je kunt alle verhalen hier nog eens nalezen:
https://nlbe.toluna.com/opinions/3199118/Verhaaltjestijd-Verander-het-einde-van-je-favoriete-film

Dit keer roep ik als winnaars uit: kurtmertens1 en morenokathia! Gefeliciteerd, jullie krijgen 5000 punten bijgeschreven.

De twee winnende verhaaltjes kun je hier nog eens lezen:

kurtmertens1:
Titel : The journey to Toluna .
Ik wou al lang eens een bezoek brengen aan hoofdkwartier Toluna BE/NL .Maar toen zag ik op Toluna een wedstrijd om repen chocolade te kopen waar een Golden ticket in verscholen zat nameleijk Toluna’s chocolatbar . Het was heel groot nieuws op alle tv -zenders en radio . Heel de wereld was op zijn kop ” waw laat 5 manden komen op bezoek ” . Ik wou persé gaan en nam wat spaargeld en ging naar de winkel op die repen te kopen . Gelukkig was ik bij de eerste en kon ik heel hun voorraad opkopen .Na het openen was het totaal niks . Dagen verstrijken op zoek en hier en daar nog wat te kopen want mijn geld was bijna op en moest dus voorzichtig zijn . En neeeeen op tv mieken ze bekend dat er al 4 mensen hadden gewonnen hun namen waren v-monique , jefke,petra-nijs en Spirou . Deju deju deju en ik kende hen dan nog ook . Op de laatste dag stapte ik naar de markt en plots vond ik de verpakking van zo een bar . Tja is toch niks dacht ik want deze is reeds opgegeten maar plots zag ik iets blinken en nam da papiertje en tussen zat hij ja hoor hij was het ” De Toluna golden ticket “.Ik was zoo blij als een gieter en al de mensen rond me wouden hem kopen van me , maar neen hoor it’s mine .
Eens me aangemeld werd ik gebracht naar Parijs met een mooie blauwe auto waar de reclame van Toluna opstond .
Eens daar aangekomen stonden er massa’s mensen , camera’s …. .
Grote poorten gingen open en we gingen allen samen naar binnen . Daar werden we ontvangen door Joost ” the big boss van Toluna NL/BE ” .
Binnen werden we voorgesteld aan alle medewerkers en werden de spelregels voorgesteld om de grote prijzenpot van 10 000 000 punten te verdienen op ons account . We moesten een Topic maken op de website over reclame van The Toluna’s Nieuwe chocolade bar .
Dus iedereen begon er als een zot dingen op te zoeken om zo de beste topic te maken . Na uren zweten waren we eindelijk klaar en moesten we het zelf voorstellen aan een jury .
Het grote oment kwam aan , veel parade, toeters en bellen kwam de uiteindelijke uitslag .
De grote winnaar van de topic was ” Iedereen ” . Op dat moment stonden we allen naar elkaar te kijken en dan vlogen we in elkaar armen .
En daar kwamen we tussen alle medewerkers door die mooi opgelijnt stonden gingen we naar voor om onze medaille in ontvangst nemen samen om onze cheque van 10 000 000 punten En die kregen we van Joost .
The End .
Hopellijk hebben jullie ervan genoten , veel leesgenot en is niet moeilijk zeker welke 2 films hier in zitten verwerkt .Zal tip geven eerste film is globaal gezien en 2 de film is op het laatste .

morenokathia:
De film waar ik dan voor ga is Romeo en Julia. Heel gekend, maar eigenlijk tragisch einde. Ik ga ervoor dat Romeo op tijd een brief ontvangt van Julia waarin ze uitlegt dat ze een slaapmiddel zou nemen, zodat ze niet met de andere moet trouwen. Pas als de familie denkt dat ze dood is (Romeo weet natuurlijk dat het niet echt is en pleegt dus geen zelfmoord) en ze door hebben dat eigenlijk Romeo de ware was voor haar en spijt hebben van hun keuze haar te verplichten trouwen met iemand anders, dan komt Julia weer tot leven (slaapmiddel van 48u is uitgewerkt) en aanvaardt de familie Romeo en konden ze nog lang en gelukkig leven.

3e3771fa-0d66-416b-b46a-02f6ae3351a5_x365

Advertenties
%d bloggers liken dit: