De nieuwe Toluna is er!

Beste Leden,

Het is eindelijk zover! De nieuwe Toluna België (Nederlands) is online en iedereen kan hem nu zien.

De website heeft een volledige metamorphose ondergaan en wij hopen dat jullie ook vinden dat hij er een stuk beter uitziet nu! Onze meest actieve leden hebben al eerder een “sneak peak” gehad en waren uitgenodigd om de site als eerste te testen en ons van feedback te voorzien. Bij deze nogmaals hartstikke bedankt voor jullie feedback! Ook zijn er op de oude site een aantal onderwerpen aangemaakt over de nieuwe Toluna. We hebben veel positieve reacties ontvangen en hier een kleine selectie van gemaakt;

“De nieuwe site is op het eerste zicht overzichtelijker, duidelijker en gemakkelijker dan de vorige. De lay out is veel beter dan vroeger.!” War21ba

”Echt keileuk en supergoed gevonden, denk dat vele mensen dit leuk gaan vinden, de lay out van de pagina’s is ook heel mooi en overzichtelijk top” atlantis.101

“Ik was aangenaam verrast met de nieuwe layout. Het lettertype is groter, het is veel overzichtelijker. Met de rondleiding is alles zeer duidelijk uitgelegd. Het zal ook veel gemakkelijker worden om reacties te geven. Het zal zeker een verbetering zijn en veel aangenamer om mee te werken. Proficiat aan degene die hieraan hebben gewerkt.” merely1

Natuurlijk zijn er, zoals de meeste al hebben ondervonden, ook inhoudelijk veel veranderingen doorgevoerd die jullie uitgebreid kunnen nalezen in onze vorige Blog.

Deze lancering betekent dat het social rewards programma per direct stopt. Er zijn vanaf nu geen punten meer te verdienen met reacties, polls en meningen. Punten die al zijn verdiend, worden uiteraard nog bijgeschreven. Dit zal voor velen betekenen dat “Max” vanaf vandaag met pensioen is maar dat houdt niet in dat dit de sociale interactie op de website zou moeten belemmeren. Ook zijn er nog genoeg punten te verdienen met andere activiteiten bij Toluna en vinden wij de Gifties een waardige vervanger.

Image

Verder hebben wij nog een tip voor de mensen die de nieuwe website als traag ervaren. Wij raden jullie aan om je browser te updaten. Voor Internet Explorer kun je het beste minimaal versie 8 gebruiken maar de site werkt sneller met Google Chrome en Mozilla Firefox.

Hier de links voor het updaten en/of installeren van deze browsers;

Voor Internet Explorer 9 
Voor Google Chrome 
Voor Mozilla Firefox

Als er vragen, opmerkingen of feedback zijn, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Met vriendelijke groet,

Toluna

 
Advertenties
%d bloggers liken dit: