Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuw Jaar!

Geachte Toluna-leden,

Over enkele dagen is het kerst en ook de kerstvakantie begint voor het basis en voortgezet onderwijs in België (van 26 december t/m 8 januari). Tijd om de kerstversieringen, kerstbomen en alle kerstgerechten te voorschijn te halen. Met Kerst wordt de geboorte van Jezus-Christus gevierd. Dezer dagen wordt Kerst ook gezien als het bij een komen van families. Wat doet u met kerst? Het traditionele familie diner, of gaat u bij kennissen, familie en vrienden op bezoek?

Wat is nou typisch een Belgische Kerstmaaltijd: vidée of vol-au-vent, groentekrans (verscheidene groentesoorten in zoals wortelen, erwten, schorseneren, witloof) met kroketten en gebraad, kerststronken en/of biscuitgebak.

Voor u een kleine verrassing als u op de afbeelding klikt.

Wij van Toluna wensen u allen “Prettige Feestdagen en een Gelukkig Nieuw Jaar”.

Met vriendelijke groeten,

Toluna Team

Advertenties
%d bloggers liken dit: